Kosmetika Oriflame Informace a novinky ze světa ORIFLAME
  • Chraňte pleť před sluncem a znečištěním s krémem Nov Age SPF 50 UVA/PA++++

    0
    scissors
    11 července, 2018adminOriflame novinky a informace

    Ochrana pleti není důležitá jen proto, abychom předešli spálení sluncem, ale i proto, abychom zabránili předčasnému stárnutí pleti a uchovali ji zdravou a krásnou. Denní ochranný krém SPF 50 UVA/PA++++ dokonale ochrání před poškozením vlivem slunce a agresivními vlivy prostředí.
    UV záření je hlavní příčinou stárnutí pleti. SPF 50 UVA/PA++++, který je součástí Denního ochranného krému NovAge poskytuje široké spektrum UV ochrany před škodlivými slunečními paprsky a stárnutím pleti. Zároveň chrání před toxickými účinky okolního prostředí, intenzivně hydratuje a pomáhá zpomalit stárnutí pleti.
    Co to je PA++++?
    Toto označení vzniklo v Japonsku a znamená stupeň ochrany před UVA paprsky. Čím více znaků + produkt označuje, tím více ochrany před UVA paprsky poskytuje. PA++++ označuje nejvyšší stupeň ochrany před UVA zářením. Zabraňuje vzniku pigmentových skvrn, vrásek a nejednotného tónu pleti.
    Denní ochranný krém NovAge je bohatý na aktivní složky, které pleti vracejí hydrataci a chrání ji před další ztrátou vláhy. Obsahuje také vitmamin E, silný antioxidant, který chrání pleť před volnými radikály, ve velké míře odpovědnými za stárnutí pleti.
    Znečištěné prostředí má na pleť významný vliv a může urychlit proces jejího stárnutí. Tato technologie pomáhá chránit pleť a minimalizovat dopad vnějších agresivních faktorů. Působí jako druhá vrstva pleti, vytváří velmi jemný ochranný film a chrání před vnějším prostředím.