Kosmetika Oriflame Informace a novinky ze světa ORIFLAME
  • scissors
    10 prosince, 2018adminOriflame novinky a informace

    Revitalizace a regenerace během zimy. S nadcházejícími svátky mnohé z vás začínají toužit po chvilkách oddechu, regenerace a pohody. Parní lázeň je pro pleť to pravé! Sada Swedish Spa provoněná relaxační vodní vůní je obohacena o výtažky z červené řasy Corallina officinalis, která má úžasné antioxidační, zvláčňující a revitalizační vlastnosti. Pleť zanechá čistou a obnovenou.
    Corallina officinalis: rubín mořských hlubin se hojně vyskytuje v chladných vodách poblíž švédského pobřeží, mořská řasa je bohatá na cukry, minerály a další vyživující složky, které mají antioxidační, zvláčňující a revitalizační účinky.
    1. KROK parní lázeň: do 0,5 litru horké vody přidejte 2 lžičky lázně. Sepněte si vlasy. Nádobu s lázní položte na rovný povrch a nakloňte se nad ni. Přes hlavu si hoďte ručník a napařujte pleť po dobu 3 minut.
    2. KROK jílová maska: po napařování pleť osušte poklepáním ručníkem. Na obličej naneste silnou vrstvu jílové masky. Nechte 5 minut působit a opláchněte vlažnou vodou. Vyhněte se kontaktu s očima a oblastí rtů.