Kosmetika Oriflame Informace a novinky ze světa ORIFLAME
  • scissors
    2 března, 2017adminOriflame novinky a informace

    Revoluce v omlazování pleti je tady! NovAge Time Restore je inovativní řada pleťové kosmetiky, která klinicky prokázaně zlepšuje stav zralé pleti. Omlazující rituál péče o pleť Oriflame. Klinicky prokázané výsledky zlepšení hydratace po používání Omlazujícího rituálu péče o pleť při používání sady péče o pleť NovAge Time Restore ve srovnání s používáním kombinace čistící péče a denního krému.
    Krém na oči a rty: Obsahuje technologii Genistein a extrakt ze světlíku lékařského. Technologie Genistein pomáhá zvýšit hladinu kolagenu a zlepšit přenos vody mezi buňkami, posílit hydrataci a hustotu pleti a vyhladit hluboké vrásky. Světlík lékařský pomáhá posílit vlásečnice kolem očí, zlepšit tak mikrocirkulaci a viditelně redukovat tmavé kruhy.
    Revitalizační sérum: Obsahuje technologii Genistein a výtažek z lékořice. Technologie Genistein pomáhá posílit tvorbu kolagenu a zvýšit hydrataci buněk v pleti, zpevňuje pleť a vyhlazuje hluboké vrásky. Výtažek z lékořice obsahuje isoflavony , které zpomalují tvorbu melaninu a zesvětlují tak tón pleti.
    Denní multikorekční krém: Obsahuje technologii Genistein a kyselinu hyaluronovou. Technologie Geniestein pomáhá zvýšit hladinu kolagenu a zlepšit přenos vody mezi buňkami výsledkem je mladší a hustší pleť. Kyselina hyaluoronová podporuje a pomáhá uchovat zdravou hladinu hydratace pleti. SPF 15 chrání před UV poškozením.
    Noční regenerační krém: Obsahuje technologii Genistein přírodní výtažek z mokřady a olej ze semínek černého rybízu. Technologie Genistein pomáhá zvýšit hladinu kolagenu a hydratace pleti a viditelně redukovat hluboké vrásky. Výtažek z mokřady a olej ze semínek černého rybízu jsou bohaté na vyživující mastné kyseliny, které podporují jemnost, hladkost a pružnost pleti.